Over Elitair klimaat

Uw airco specialist

Elitair Klimaat techniek is een flexibel en vakkundig bedrijf gevestigd in Amersfoort. Als experts in klimaattechniek bieden we een totaalpakket met een grote focus op klanttevredenheid.

De beste producten voor een goede prijs, vakkundig geïnstalleerd en onderhouden

We hebben niet alleen de beste producten zoals airconditioners van Daikin, Mitsubishi maar ook andere A merken als Samsung voor een goede prijs, maar leveren, installeren en onderhouden de airco systemen en warmtepompen ook.

Onze deskundige monteurs werken met de nieuwste technieken en materialen en denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. Hierbij wordt een keuze gemaakt uit de zuinigste, sterkste, mooiste en stilste systemen van de hierboven genoemde merken. Uiteraard passend binnen jouw budget. Door de inzet van ons flexibele en vakkundige team kunnen we in de meeste gevallen airconditioners al installeren binnen enkele weken. Van groot-zakelijke tot particuliere oplossingen, met Elitair Klimaat techniek zit je goed!

Ook na installatie, ondersteunen we je graag bij eventuele vragen en problemen daarnaast verzorgen we het onderhoud van de airconditioners. Zo heb je jarenlang plezier van een optimaal binnenklimaat.

Nog niet zo lang geleden werd een airconditioner gezien als luxe, maar tegenwoordig is het bijna een voorwaarde voor een prettig binnenklimaat. Ons klimaat verandert en we krijgen het hele jaar door te maken met hogere temperaturen. Daarom laten steeds meer mensen en bedrijven een airconditioner installeren.

Ontdek welke airco bij jou past via de Airco tool [link]. [Of neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op via onderstaand e-mail adres of telefoonnummer.] Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Techniek NL en hebben een F-gassen bedrijfscertificering (categorie 1; het hoogste niveau).

Daarom Elitair klimaat

Tevreden klanten​
0 +
Jaren ervaring​
0
Installaties
0 +
Scroll naar boven

AIRCO keuzehulp