Service & onderhoud

Regelmatige onderhoudscontroles

Om optimaal van uw systeem te kunnen genieten en het maximale eruit te kunnen halen is goed onderhoud een belangrijk onderdeel. Hieronder enkele voordelen op een rij:

  • Minimaliseert de kans op storingen en lekkages
  • Verlenging van de levensduur van uw installatie
  • Lagere energiekosten
  • Schone werk/leefruimte d.m.v. reinigen luchtfilters
  • Behoud van capaciteit d.m.v. verwijderen van opgehoopt vuil
  • Behoud van fabrieksgarantie (5 jaar)
  • Voldoen aan jaarlijkse onderhoudsplicht volgens STEK en F-gassen certificering

Door de uitgebreide ervaring van onze monteurs kunnen zij goed bepalen wanneer een onderdeel aan vervanging toe is en daardoor zorgen zij ervoor dat uw installatie naar wens blijft werken.
Een goed onderhouden installatie kan wel tot 15 jaar fantastisch werken terwijl een zelfde installatie zonder onderhoud mogelijk al na 3 jaar geheel aan vervanging toe is.

Wat komen onze monteurs precies doen bij een onderhoud aan uw installatie?

Onze monteurs zullen de installatie volledig checken om te kijken of alles nog naar behoren werkt. Daarbij zullen zij de binnen en buiten units grondig reinigen, intern en extern. Er zal gecontroleerd worden naar de lekdichtheid volgens de F-gassen wetgeving. Indien nodig worden de logboeken bijgewerkt. De kosten van de benodigde reinigingsmiddelen zit in de prijs inbegrepen. Indien er onderdelen vervangen dienen te worden ontvangt u hiervoor een schriftelijk overzicht met prijsopgave. Voordat onze monteurs het onderhoud afronden zullen zij het systeem laten testdraaien om zeker te zijn dat alles weer optimaal functioneert.

Nu u weet hoe belangrijk een onderhoud is en wat deze precies inhoud willen wij u het volgende aanbieden:

Een volwaardig onderhoudscontract, zoals hierboven omschreven, welke 1x per jaar zal worden uitgevoerd. Tevens betaald u geen voorrijkosten indien er toch een storing voorkomt.
De jaarlijkse kosten voor een onderhoud zijn vanaf €95,00 incl. BTW.

Wanneer u graag het optimale uit uw klimaatsysteem wilt halen dan horen wij dit graag en zullen wij voor u een op maat gemaakte offerte opstellen.

Onderhoud aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven

AIRCO keuzehulp